Een speciaal kinderservies voor jouw kleintje

Het is nogal wat: de eerste hapjes van je kindje. De eerste slokjes uit een echte beker of door een rietje. Dan lijkt het ineens alsof je kindje echt groot aan het worden is. En wat als je kindje zelf wil gaan eten? Het is dan wel zo fijn als je kindje een eigen bordje, beker en bestek heeft. Hij of zij zal dat ook erg bijzonder vinden. Kies een kinderservies met favoriete afbeeldingen als Nijntje, boerderijdieren of dierentuindieren. Zo'n kinderservies heeft minder grote borden dan een "grote-mensen-servies". Ook zijn de borden van een kinderservies gemaakt van extra stevig kunststof. Dat is wel zo prettig!

Een kinderservies helpt je kind beter eten

Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar juist de afbeelding op de bodem van het bordje zal je kindje stimuleren om zijn of haar bordje leeg te eten. Bij ieder hapje komt er weer een stukje afbeelding in beeld. Ook de bekers van het kinderservies zijn speciaal voor kinderhandjes gemaakt. De oren van de bekers zijn goed vast te pakken en door het ingenieuze ontwerp zullen deze bekers zo goed als niet lekken. Dat is dan weer fijn voor de papa's en mama's! Er zijn ook oefenbekers beschikbaar. Met deze beker drinkt je kind alsof het uit een gewoon glas drinkt, maar dan zonder het gevaar de complete inhoud over zijn of haar snoet te gieten. Een ideale oplossing! Ook bestek dat speciaal geschikt is voor kinderhandjes is online verkrijgbaar.

De scholen zijn weer geopend!

En dat is dus het moment dat je er achter komt dat het broodbakje van je kind écht aan vervanging toe is. Gelukkig kun je online een broodbakje voor kinderen bestellen. Het tussendoortje, het fruit en de middag boterham passen er allemaal in. Tel daar nog eens bij op dat het broodbakje is voorzien van een toffe print van Paw Patrol, Nijntje, Unicorns of Flamingo's en je kind zal nooit meer vergeten het broodbakje uit zijn tas te halen.

Geen gedoe met schoonmaken

Het voordeel van het kinderservies en de broodbakjes van nu is dat er geen lastige randjes en moeilijke hoekjes in zitten. Je kunt deze broodbakjes en het servies gemakkelijk met de hand afwassen maar je doet ze net zo gemakkelijk in de vaatwasser. Je hoeft er ook niet bang voor te zijn dat de print verloren gaat, deze blijft heel lang heel mooi en je kind kan dus lang genieten van de door hem of haar gekozen afbeelding.