Een lekker borrelplankje voor in het weekend

In het weekend willen we natuurlijk helemaal tot rust komen en genieten. En daar hoort natuurlijk ook wat lekkers bij. Want na een week hard werken, is het natuurlijk wel fijn wanneer je dan lekker tot rust kan komen. En laten we eerlijk zijn. We weten allemaal wat we fijn vinden en dat moeten we dan ook doen wanneer we lekker even tot rust kunnen komen in het weekend. 

 

Een weekend om helemaal tot rust te komen

We staan continue aan en we zijn altijd bezig. Dan is het extra fijn wanneer je soms even een moment hebt om tot rust te komen. Of dit nu thuis is, in het park of waar dan ook. Tot rust komen is juist nodig om dan de week er op er weer helemaal tegen aan te gaan. En of je dat nu met een rookkaas kopen doet voor een kaasplankje van de kaaswinkel of met een lekker chipje of toastje met smeersel. Je kan op verschillende manieren genieten en tot rust komen. En dan is het alleen maar fijn wanneer je dan ook nog eens iets lekkers bij de hand hebt. En nu we steeds vaker thuis blijven, omdat we nog nergens heen kunnen gaan, is het fijn wanneer je het thuis gezellig en knus kan maken met iets lekkers op tafel. Of je nu een spelletje gaat spelen, een serie of film gaat kijken of gewoon gaat bij kletsen met vrienden. Het kan allemaal. 

 

Tot rust komen doen we allemaal op een andere manier

En tot rust komen doen we natuurlijk allemaal op een andere manier. De een vindt het dan fijn wanneer er mensen langs komen waar je gezellig mee kan praten en kan borrelen en iemand anders vindt het juist fijn wanneer je een moment echt voor jezelf kan pakken en even niemand om je heen hebt. Dat is natuurlijk ook erg fijn wanneer je daar aan toe bent. En wanneer je ook toe bent aan die momenten, is het juist goed om die te pakken en met beiden handen aan te nemen. En die tijd voor jezelf, die pakken we steeds minder maar moeten we juist meer gaan doen. Vooral omdat we continue online staan en aan staan en met van alles en nog wat bezig zijn. Dan is het juist goed om soms even een stapje terug te doen en helemaal tot rust te komen zodat je daarna weer helemaal opgeladen er tegen aan kan. 

Anderen lazen ook