Voor alles is een schoen 

Als het om schoenen gaat, kom ik om in de keuze. Soms weet ik niet meer welke schoen ik wanneer aan moet trekken. Als je drie paar witte sneakers hebt, dan passen die allemaal bij dezelfde outfit. Maar welke trek je aan? Goed, misschien heb ik ook iets te veel schoenen. Gelukkig is er voor iedere gelegenheid een schoen. Zo ga je altijd stijlvol uit de deur, en als je heel veel keuze hebt is het misschien toch tijd om die kast uit te zoeken. 

Op stap

Nu het weer warmer wordt, gaan heel veel mensen de deur uit. Niet alleen voor een boodschap of een winkel tripje, ook voor de fysieke beweging. Met je sandaaltjes over een bospad wandelen, is natuurlijk niet ideaal. Ga je wandelen of fietsen dan raad ik aan om schoenen te kopen die hiervoor gemaakt zijn. Deze schoenen hebben namelijk de kwaliteiten dat ze jouw lichaam ondersteunen en dat is belangrijk als je je fysiek inspant.

En uit

Maar die hardloopschoenen, bergschoenen of iets dergelijks trek je natuurlijk niet aan als je ‘s avonds er op uitgaat. We mogen weer de terrassen op en die zijn ook sinds deze week weer tot wat later open. Tijd dus om de hakjes en de brogues uit de kast te trekken. We kleden ons weer mooi aan, omdat het nu echt een feestje is dat we eruit mogen. Dat gehakte schoenen niet altijd de gemakkelijkste zijn, vergeten we even. Hier geldt: mooi zijn, doet pijn. 

Met gemak

Maar verder hoeft een schoen natuurlijk helemaal niet ongemakkelijk te zijn, sommige hakken zijn dat zelfs niet. Voor mij is de gemakkelijkste schoen toch wel de gymp of de sneaker. En deze kun je goed in verschillende kleuren hebben, zodat ze bij allerlei outfits passen, van funky tot neutraal.

Iets meer aangekleed

Iets meer aangekleed maar toch met een makkelijke schoen de deur uit? Dat kan met instappers heren. Deze schoenen passen onder enorm veel verschillende outfits, van een chique pantalon tot een gewone spijkerbroek. Het ligt maar net aan het soort instapper dat je eronder draagt. Instappers komen in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren.

Eindelijk thuis

En als we dan eindelijk thuiskomen, nadat we weer de hele dag buiten zijn geweest, dan is het tijd voor ontspanning. Tijd om die pantoffels aan te trekken en je voetjes wat welverdiende rust te gunnen. Pantoffels dames, zijn enorm lekker warm en ideaal voor in huis. Je hebt toch geen zin om met je zachte voeten over koude tegels te lopen als je eindelijk thuis bent?

Anderen lazen ook