Zorgeloos je huis versieren met de kerst? Dat doe je zo 

De feestdagen komen er weer aan en dus is het tijd om je huis weer te versieren met kerstverlichting, de kerstboom weer op te zetten en de tuin gezellig te maken. Voor sommige mensen is de kerstperiode de favoriete periode van het jaar. Anderen zien er juist tegenop, omdat ze te maken hebben met veel frustraties en last hebben van stress door alle verwachtingen die bij deze periode horen. Behoor jij tot deze laatste groep? Dan is dit blog geschreven voor jou, want in dit artikel lees je de beste tips om zorgeloos je huis te versieren met de kerst.

Maak het gezellig 

Ga je beginnen met het versieren van je huis? Zorg er dan voor dat de sfeer goed is vanaf het begin. Zet een gezellig muziekje aan en zorg dat je wat lekkers te eten en te drinken hebt. Zo begin je het kerstproof maken van je huis op een gezellige en ontspannen manier. 

Kerstboom zonder zorgen

Is het versieren van de kerstboom jaar in jaar uit reden voor discussie of frustratie? Bespaar jezelf en je gezin deze ergernissen door een kant en klare kerstboom te kopen die al volledig versierd is. Heb je kleine kinderen in huis die heel graag een kerstboom willen versieren? Geef dan ieder kind een klein boompje om zelf te versieren. Zo hoef je het later zelf niet opnieuw te doen en kun je ze alle vrijheid gunnen om hun eigen boom naar eigen smaak te decoreren.  

De tuin kerstproof maken

Ook de tuin moet er natuurlijk gezellig en kerstproof uit zien. Wil je dit gemakkelijk en snel gedaan hebben? Dan kun je speciale vlaggenmast kerstverlichting aanschaffen. Dit is kerstverlichting in de vorm van een kerstboom, die je alleen maar omhoog hoeft te hijsen in de vlaggenmast en even vast moet maken met de bijgeleverde pinnen. Je tuin versieren met de kerst was nog nooit zo simpel! Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan kun je online gemakkelijk en snel deze simpele vlaggenmast kerstverlichting, genaamde de Fairybell kopen. Hier zou je bijvoorbeeld ook Nederlandse vlaggen in kunnen ophangen. 

Nooit meer lampjes uit de knoop halen 

Zit je kerstverlichting ieder jaar opnieuw weer in de knoop, hoe erg je ook je best doet om dit te voorkomen door de lampjes tactisch op te rollen en op te ruimen? Voorkom frustratie en koop in plaats van de klassieke kerstverlichting met lampjes gewoon een slinger! Deze slinger-kerstverlichting bestaat uit een lange slinger met lampjes in de slinger zelf. Dit zal je een heleboel tijd en moeite besparen bij het versieren van je huis.