Tips om jouw motor te verkopen

Als jij jouw motor wilt verkopen, dan wil je dit natuurlijk op de beste manier doen. Een motor is erg duur, dus het zou zonde zijn als je het op de verkeerde manier verkoopt. Om zo veel mogelijk voor de motor te krijgen, zijn er enkele stappen die je kunt ondernemen. In dit artikel geven we hier enkele tips over. 

Wat heb je nodig bij het verkopen 

Zelf motor verkopen kan om verschillende redenen interessant zijn. Echter, in de meeste gevallen gaat het er voornamelijk om dat je op die manier het meest krijgt voor de motor. Wel is het hiervoor van belang dat de motor in goede staat is. Check de functies van de motor en kijk goed naar wat er wel en niet intact is. Het kan natuurlijk zijn dat er enkele dingen verkeerd zijn aan de motor, maar dit hoeft geen probleem te vormen voor de verkoop. Wel is het belangrijk dat je dit meldt in de advertentie. Zo is het in dat geval wel zo netjes om de prijs aan te passen.  Bovendien is de kans kleiner dat iemand een motor koopt met een defect voor een relatief hoge prijs. 

Bij het verkopen van een motor is het belangrijk dat jij goede foto’s maakt van de motor. Mensen die een motor willen kopen, kijken in eerste instantie naar de foto’s. Aan de hand daarvan wordt er bepaald of het zinvol is om langs te komen. Als er iets mankeert aan de motor, dan moet je daar ook een foto van maken. 

Waar moet je een motor verkoper 

Je kan jouw motor verkopen via de site osw.nl. Hou bij het maken van de advertentie rekening mee dat de zoekwoorden gedeeltelijk bepalen hoeveel bezoekers je trekt. Benoem enkele details in de titel en zorg ervoor dat jouw advertentie uniek is. Dit zorgt ervoor dat men eerder geneigd is om de advertentie te bekijken en daardoor is de kans groter dat je de motor snel verkoopt. Zorg er overigens ook voor dat je een goede omschrijving van de motor verwerkt in de advertentie. Aan de hand daarvan bepalen mensen namelijk of het interessant is om de motor te kopen. Mocht het niet lukken om de motor op deze manier te verkopen, dan is het ook mogelijk om te adverteren. Met een advertentie bereik je snel een grote groep mensen. De kans dat je dan iemand vindt die de motor wilt kopen is behoorlijk. 

 

Anderen lazen ook