Slimme en kleurrijke tuinaankleding

De lente is officieel aangebroken. Dat betekent dat ook het tuinseizoen weer van start gaat. En daar ben ik natuurlijk erg enthousiast over! Zodra de temperatuur weer aangenaam genoeg is zal je mij in de tuin aantreffen. Lekker aan de slag met de planten en bloemen. Maar daar hoort ook een gezellige zithoek bij waar je tot in de avonduren kunt vertoeven. Ik ben daarom weer op jacht gegaan naar de leukste tuinaankleding en meubelen. Zo kwam ik op een aantal leuke en unieke toevoegingen.  

Bij het uitzoeken van tuinmeubelen en aankleding let ik niet alleen op uiterlijk maar ook op functionaliteit. Het is voor mij belangrijk dat iets wat ik aanschaf een langere periode mee gaat. Zeker wanneer je spullen voor buiten koopt is dit een punt om op te letten. Ondanks een zonnetje zullen meubels en aankleding door de buitenlucht verweren. Het zou zonde zijn als je iets moois uitzoekt en dit een jaar later al weg zou moeten doen.

Kleur voor je exterieur 

Zo kwam ik kleurmeester.nl tegen. Je vind hier exterieur dat is gemaakt van duurzame en slimme materialen, waardoor deze langer meegaan. En wat direct opvalt: kleur! Alle meubels vallen op door de vrolijke kleuren. Een exterieur met kleuren zoals geel, blauw, groen, blauw, geven lente in je bol.

Allereerst heb ik hier daarom een zonnestoel gekocht. Je hebt namelijk degelijke houten zonnestoel frames die je makkelijk kunt inklappen. Hierop heb je dan een kleurrijk zitvlak van duurzame en vochtafstotende stof. Deze stoel kun je prima op je balkon of in je tuin zetten, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen naar het strand of op vakantie.

Ook zag ik toen de gecoat tafellinnen opties. Deze tafelkleden voelen zacht aan maar hebben een speciale coating waardoor vocht en vuil niet in de stof kan trekken. Dus wanneer je het kleed perongeluk laat liggen wanneer er net een regenbui voorbij komt, dan is je tafelkleed tenminste niet gelijk doorweekt. Bovendien kan het linnen goed tegen de zon en zijn ook deze in talloze kleurtjes te verkrijgen.

Producten op maat

Deze winkel is daarom zeker een kijkje waard. Naast de tafellinnen en zonnestoelen heb je ook andere aankleding met dezelfde slimme functionaliteit, zoals kussen en tassen. Ook kun je op maat gemaakte producten uitzoeken wanneer je bijvoorbeeld al bepaalde spullen hebt en hiervoor graag de stof zou willen gebruiken.

Zo zal ook jij sfeer en kleur hebben deze zomer en dat kunnen we natuurlijk goed gebruiken.

Anderen lazen ook