Online shoppen, dat mag altijd!

De afgelopen maanden waren voor niemand makkelijk. Nederland zat letterlijk op slot. Niets is meer open en als je eens even heerlijk wilde winkelen, dan moest je vier uur van te voren een afspraak maken. Ik weet niet hoe het jou daarmee verging, maar dat bedierf mijn plezier in shoppen behoorlijk. Opeens moet je op tijd gaan letten om te zorgen dat je op het juiste tijdstip bij de juiste winkel was. Een echt ontmoedigingsbeleid dus en dat was natuurlijk en ook heel begrijpelijk ook wel de bedoeling. Nu er langzaam meer weer mag, merk ik dat ik gewend ben geraakt aan de gang van zaken. Want voor de Coronacrisis was ik niet echt een online shopper, maar nu heb ik de voordelen daarvan wel ontdekt. En omdat ik niet meteen naar de stad wil rennen nu het weer mag, blijf ik lekker achter mijn computer zitten om daar mijn spullen te bestellen. De zomer komt er weer aan dus ik ben nu vooral bezig met mijn zomergarderobe.

Jurken grote maten, schoenen en tassen

Het absolute grote voordeel van online shoppen is, dat je er echt alles kan vinden. Van jurken grote maten tot schoenen en tassen. Alles om je hele zomergarderobe in een keer compleet te maken. En het snuffelen langs al die talrijke foto’s met mooie kleding begin ik steeds leuker te vinden. En omdat ik natuurlijk ook nog steeds thuis werk, maak ik me ook weinig zorgen om de bezorging. Ik ben er wel. Ik heb er namelijk een bloedhekel aan om steeds bij de buren aan te bellen om een pakje op te halen. Dan loop ik nog liever naar een afhaalpunt. Maar goed, met ons huidige leven thuis is dat nu geen probleem. Vol enthousiasme shop ik dan ook lekker online door en mijn garderobe begint vorm te krijgen.

Mooi de zomer in

Ik heb een paar rokken grote maten gekocht want die waren prachtig op de foto en ze stonden me ook goed. Schoenen erbij geshopt en een passende jas en klaar was ik. Toen alles bezorgd was, heb ik het op mijn gemak kunnen passen. Lekker thuis. Niet in een klein pashokje. Tja. Natuurlijk verheug ik me er ook heus wel weer op om eens lekker door een winkelstraat te struinen, maar voor mij geldt ook dat online shoppen wel heerlijk makkelijk is. Online shoppen mag altijd en het is denk ik een blijvertje!

Anderen lazen ook