Lente schoenen kom maar door!

De lente is er. En dat vinden we natuurlijk allemaal heerlijk. We kunnen niet wachten op de warme dagen, het zonnetje dat door komt, de langere dagen. En dan vooral ook dat we de jas vaker thuis kunnen laten, of in ieder geval de dikke winterjas niet meer aan hoeven. Dat is natuurlijk heerlijk. Maar het betekend ook dat we onze garderobe lente klaar kunnen gaan maken en alle dikke winterse truien op kunnen ruime en alle lente en als ast zomer kleren klaar kunnen leggen.

 

Is jouw garderobe al helemaal lente klaar?

Is jouw kast al helemaal klaar om jouw kleding t bieden die je in de lente lekker aan kan? De dikke warme truien heb je opgeborgen en de lente kleuren komen meer naar voren? Zoals bijvoorbeeld meer pastel kleuren en al het zwarte, grijze en andere donkere kleuren verdwijnen steeds meer op de achtergrond. Wie weet ruim jij elke keer jouw kast zo op dat jouw winter kleren eruit gaan en jouw lente en zomer kleren de kast in gaan. Zo heb je ook altijd een duidelijk overzicht van wat je aan kan doen wanneer het dat seizoen is. Dan heb je ook niet meer de struggle dat je eigenlijk een te dikke trui aan hebt gedaan wanneer het buiten helemaal niet zo koud is en jij helemaal stuk gaat in je outfit. 

 

En natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk zijn de schoenen. Heb jij al goed gekeken welke schoenen jij weg stopt omdat die perse voor de winter zijn en welke jij in de lente weer gaat dragen? Of misschien ben je wel toe aan nieuwe Veja heren en Veja dames schoenen zodat jij er weer helemaal tegen aan kan gaan. Ben jij in de lente nog van de korte laarsjes onder een broek of jurkje. Of ga jij all in met leuke en stoere sneakers? Het kan natuurlijk allemaal. Maar wel goed om te kijken welke schoenen jij aan gaat doen. Want je wilt niet, net als het gevalletje met de trui, dat je hele dikke en warme schoenen aan doet terwijl het een mooie lente dag wordt. Daar worden jouw voeten niet zo blij van natuurlijk.

 

Dus die lente schoonmaak kunnen we gelijk combineren met het goed uitpluizen van de kledingkast en de schoenen die jij in jouw collectie hebt staan. Zo kan jij elke dag weer een goede outfit uit kiezen om de deur mee uit te gaan. Of nog in onze situatie, op de bank te ploffen achter je laptop. 

Anderen lazen ook