Het is altijd verstandig om gebruik te maken van een condoom

Misschien heb je het idee dat er steeds minder gebruikt gemaakt wordt van van condooms. Echter is dit fout. Er worden nog veel condooms gebruikt en dit is een goede zaak. Als je een condoom op de juiste manier gebruikt, beschermt het goed tegen zwangerschap en soa’s. De kans dat je zwanger wordt of een soa krijgt wordt op deze manier vele malen kleiner. Er is een kans dat een condoom tijdens de seks scheurt. Zorg dus altijd dat je kijkt of dit het geval is na de seks. Per jaar worden tussen de 10 en 50 vrouwen toch zwanger, ondanks het gebruiken van een condoom. Eigenlijk zijn een gescheurde condoom en verkeerd gebruik hier de enige mogelijke oorzaak voor.

 

Waar haal jij nu eigenlijk je condooms? Het is en zal altijd een beetje een spannende situatie blijven wanneer je condooms gaat halen. Bij het afrekenen kan er volgens sommigen een ongemakkelijke situatie ontstaan. Hier is gelukkig iets voor bedacht. Je kunt condooms namelijk ook online bestellen. Dit is voor veel mensen een prettige gedachte. Mede hierdoor zul je nooit meer naar de winkel hoeven om condooms te kopen. Je kan ze gemakkelijk en snel bestellen. Vaak is het de volgende dag al in huis als je voor 18.00 uur bestelt.

Welk merk condooms gebruik jij?

Er zijn verschillende merken condooms. Het ene merk is een stuk bekender dan de andere. Ook de prijs kan enorm variëren. Voor sommige condooms betaal je stukken meer dan dat je voor andere condooms betaalt. Je kan dus eigenlijk alle kanten op als het aankomt op het zoeken naar de juiste condooms voor jou. Toch kiezen de meeste mensen nog steeds voor Durex condooms. Dit is toch het grootste merk als het op condooms aankomt en dus voor de meeste mensen ook de veiligste keuze. Je weet zo dat je condooms hebt van kwaliteit en dit staat bij gebruikers uiteraard hoog in het vaandel. 

Durex condooms kun je kopen bij de plaatselijk drogisterij of zelfs bij de plaatselijke supermarkt. Echter zijn er veel meer mogelijkheden. Zo kun je in cafés vaak condooms halen bij de welbekende condoomautomaat bij de toiletten. Doordat je tegenwoordig gemakkelijk producten online kan bestellen, kan dit voor veel mensen ook een goede manier zijn om aan Durex condooms te komen. Als je dit online besteld zal er op de verpakking van je pakketje geen Durex staan. Zo hoef je niet bang te zijn dat je ouders of huisgenoten zien wat jij besteld heb en hoef je geen ongemakkelijke vragen te beantwoorden. Condooms bestellen kan dus zeer aantrekkelijk zijn.

Anderen lazen ook