Fysiotherapie Hilversum staat voor je klaar

Wanneer je pijn hebt dan wil je daar zo snel mogelijk van af. En dus trekken heel veel mensen bij de eerste verschijnselen de pijnstillers uit het medicijnkastje. Dat geeft natuurlijk, in eerste instantie, best verlichting. Maar het is geen duurzame oplossing. Om van je pijn af te komen, zul je moeten achterhalen waar de pijn vandaan komt. Momenteel zijn er heel veel mensen met schouder-, nek- en rugklachten. Dit komt onder andere door het vele thuiswerken. Omdat we allemaal dachten dat het niet zo lang zou duren hebben we geen goed bureau en geen goede bureaustoel aangeschaft. En dat wreekt zich nu. Om van je schouder-, nek- en rugklachten af te komen, is het maken van een afspraak met Fysiotherapie Hilversum een goed idee. Bij Fysiotherapie Hilversum krijg je oefeningen, massages en tips om de pijn de volgende keer te voorkomen.

Je kunt Fysiotherapie Hilversum zelf bellen voor een afspraak

Je hebt geen verwijsbriefje nodig van je huisarts of de specialist. De behandelingen zitten in je basispakket van de zorgverzekering. Wil je weten hoeveel behandelingen jij vergoed krijgt? Neem dan contact op met je verzekeringsadviseur of lees het in je polis. Doordat je zelf kunt bellen voor een afspraak, kun je sneller actie ondernemen. Zo kun je er zelf voor zorgen dat de pijn sneller verholpen wordt.

Ook Chiropractie Hilversum staat voor je klaar

Je kunt ook kiezen voor een behandeling bij Chiropractie Hilversum. Chiropractie is een alternatieve geneeswijze die er van uitgaat, dat alles in je lijf met elkaar verbonden is. Door bepaalde delen te behandelen kun je al snel minder pijn of ongemakken ervaren. Een heel bekend voorbeeld is dat ouders met een "huilbaby" een afspraak maken met een chiropractor als ze na diverse onderzoeken geen uitsluitsel hebben gekregen over wat er mis is met hun kindje. Het kan zijn dat na één behandeling het huilen al stopt en dat je kindje veel lekkerder in zijn vel komt te zitten.

Chiropractie valt onder de alternatieve geneeswijzen

Dat betekent dat je echt even goed de polisvoorwaarden van je ziektekostenverzekering moet checken om te controleren of je deze behandelingen vergoed krijgt. Het kan zijn dat je een deel mag declareren en een ander deel zelf moet betalen. Maar dat is echt afhankelijk van je verzekeringsmaatschappij en van de eventuele aanvullende verzekering die je hebt. Kies voor Fysiotherapie Hilversum of voor Chiropractie Hilversum als je snel en op een fijne manier van je klachten af wilt komen.

Anderen lazen ook