Een systeem dat past bij elk bedrijf: dit is WhiteVision

Bedrijven worden steeds meer uitgedaagd om te werken met systemen waarin automatisering centraal staat. Met WhiteVision kan dit mogelijk gemaakt worden. Het systeem geeft je de kans om een deel van de administratieve processen in de handen van de computer te leggen.

Hoe werkt het?

De software van WhiteVision, Whitevision.nl,  maakt het mogelijk om snel afwijkingen in documenten te herkennen. Hierdoor hoef je zelf niet alles te controleren om erachter te komen waar deze afwijkingen zijn. Dit wordt ook wel een slimme software genoemd. Ook is het mogelijk om verwachte waarden te lezen. Om de software beter te leren kennen en om te begrijpen wat het voor jouw bedrijf kan betekenen kun je gebruik maken van de demo.

Voordelig, waarom?

Er zijn vrij weinig nadelen bij het gebruiken van het systeem van WhiteVision, al kan het natuurlijk wel zijn dat het even wennen is. De schakel kan groot voelen maar omdat het systeem zo makkelijk is om te bedienen, ervaar je daar weinig last van. Het grootste voordeel van het systeem is dat het stappen in het proces van archiveren zelf doet. Dus in plaats van dat je zelf alles handmatig moet invoeren of moet overtypen, doet de computer dat voor je. Hoe je het ook went of keert, dit heeft als gevolg dat er minder fouten worden gemaakt. In de administratie zie je dat slordigheid een grote invloed kan hebben op het overzicht dat er is. Zodra documenten verkeerd worden gerangschikt is er in het hele bedrijf al een probleem. Omdat steeds meer bedrijven hierop inspelen door processen te automatiseren, kun je er bijna niet omheen om dit ook te doen. Door die verandering op tijd in te zetten kun je ook snel efficiënt worden, en dit heeft op lange termijn grote voordelen, zoals winstgevende doeleinden die bereikt kunnen worden.

Toepassingen

WhiteVision heeft verschillende toepassingen waarvan je gebruik kan maken. Vrijwel elke toepassing kan een manier zijn om je administratie nog beter op orde te krijgen. Een voorbeeld van een toepassing is factuurcontrole proces, documentherkenning of OCR. In principe ligt bij alles dezelfde kern, namelijk dat het lezen van documenten door de computer gedaan wordt. Dit scheelt relatief een hele hoop voor het werk dat je anders zou moeten verrichten. Het herkennen van documenten waardoor bijvoorbeeld facturen aan boekingen en bestellingen gekoppeld kunnen worden is voor de administratie enorm voordelig. Wanneer alles zo snel mogelijk verwerkt kan worden heb je als bedrijf ook een goede basis.

Anderen lazen ook