Een deel auto is altijd dichtbij

Amsterdam is vol. Niet alleen met mensen, maar nog veel meer met auto's. En dat terwijl veel mensen maar een paar keer per maand de auto pakken. Wanneer al deze mensen hun auto zouden verkopen, aan kopers naar buiten de stad, dan levert dat alvast veel vrije plekken op in de stad. Maar hoe kun je dan uit de voeten als je van A naar B moet? In Amsterdam is het natuurlijk gemakkelijk om van de ene naar de andere kant te fietsen. Ook is het openbaar vervoer er prima geregeld. Maar het kan zomaar zijn dat je buiten de stad moet zijn. Dan komt een deel auto wel weer erg goed van pas.

Een deel auto is altijd dichtbij

Zeker in Amsterdam is een deel auto altijd dichtbij. Je hoeft waarschijnlijk niet eens je hele straat uit te lopen om er één te vinden. In Amsterdam zijn namelijk maar liefst 730 deelauto's te vinden. Een deel auto heeft een eigen, vaste parkeerplek. Zo hoef je dus niet te zoeken en heb je altijd al snel een auto tot je beschikking. De deel auto is een benzine auto of een elektrisch model. Je kunt zelfs gebruikmaken van een bestelbusje! Door de vaste parkeerplek heb je ook geen zorgen meer over het parkeren als je weer terug bent.

Zakelijk autodelen is ook een optie

Wanneer je een bedrijf hebt met een groot wagenpark, dan zul je waarschijnlijk, als je er echt goed op let, achter komen dat lang niet alle auto's veel gebruikt worden. Veel auto's staan werkeloos op de parkeerplaats. En dat terwijl je er wel voor betaalt. De lease loopt natuurlijk gewoon door. Je kunt eens overwegen om gebruik te maken van zakelijk autodelen. Je kunt dan (een deel van) je wagenpark wegdoen. Wist je dat één deel auto tot wel 11 auto's kan vervangen? Dat is natuurlijk echt de moeite waard.

Hoe werkt dat autodelen?

Het is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Je downloadt de app en dan kan het plezier van het autorijden beginnen. Met de app kun je een auto reserveren en de auto openen. De instructies van hoe je moet tanken en de auto moet starten kun je ook in de app vinden. Wil je gaan voor zakelijk autodelen? Dan kun je online, op de site, meer informatie aanvragen over de verschillende mogelijkheden. Je zult zien dat er ook voor jouw bedrijf een oplossing paraat staat.

Anderen lazen ook