De perfecte condoom

De condoom, iedereen kent hem wel en hij wordt dagelijks gebruikt. Nu heb je verschillende merken waar je uit kan kiezen, maar welk rubbertje kun je nou het beste gebruiken? Dat is een vraag die jij voor jezelf moet beantwoorden, want ze zijn namelijk niet allemaal het hetzelfde en er komt een hoop bij kijken. Zo moet je namelijk kijken naar lengte, diameter en waar ze van gemaakt zijn. Dit alles kan je hier terug vinden zodat jij de vrijkous koopt die het beste bij je past. Het gebruik van anticonceptiemiddel spreekt verder voor zich. Het is wel belangrijk dat je het gebruikt. Hierdoor voorkom je soa’s of andere nare ziektes. Ook voorkom je een ongeplande zwangerschap. Daarnaast is het erg belangrijk dat scherpe voorwerpen uit de buurt houd zodat er geen gaatjes in komen.

Anticonceptie merken

Er bestaan verschillende soorten condoom merken. Zo heb je Durex, Wingman, Safe en nog vele andere. Nu maakt het merk niet uit voor de kwaliteit van het rubbertje. Ze hebben namelijk allemaal op de verpakking het CE keurmerk staan waardoor ze goedgekeurd zijn voor gebruik. Dus besteed niet te veel geld uit aan dure en luxe merken. Zo bespaar je een heleboel geld, maar let wel op dat er een keurmerk op staat. Zo voorkom je dat middelen koopt die gemakkelijk en snel breken of scheuren. Dat is namelijk iets wat jij en je partner niet willen bij gebruik.

Verschillende soorten rubbertjes

De soort condoom is belangrijk als je er een zoekt die perfect bij jou past. Nu heb je bijvoorbeeld rubbertjes voor mensen die veganistisch zijn of voorbehoedsmiddelen voor mensen die niet tegen latex kunnen. Er zit er altijd wel eentje bij die perfect jou past. Het is daarentegen erg belangrijk dat je hier op let. Je koopt namelijk geen rubbertjes waar je eventueel allergisch voor bent. Natuurlijk zijn er ook  die het vrijen spannender of intiemer kunnen maken. Verder heb je preservatieven met geur en smaak of met ribbels. Dit is er zodat jij er de beste ervaring uit kan halen met je partner

Het formaat van het hoesje

Het formaat van de condoom is erg belangrijk. Dit komt omdat je op deze manier kan voorkomen dat jij en je partner een onprettige ervaring hebben of om een ongewenste zwangerschap te voorkomen. Het formaat van het voorbehoedsmiddel hangt af van de grote en dikte van de penis. Meet deze op wanneer je rubbertjes online gaat bestellen zodat je geen geld uitgeeft aan condooms die eventueel te groot of te klein zijn. Nu gaat het met opmeten er vooral om de dikte van de penis en niet de lengte aangezien je het rubbertje kan uitrollen tot de juiste lengte.

Anderen lazen ook