Nieuw in Rotterdam: Axe throwing!

Het is tegenwoordig erg belangrijk om met vrienden en familie leuke activiteiten te beleven. Op deze manier kunnen nieuwe herinneringen worden gemaakt met deze groepen en dat is fijn voor de verhalen. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor nieuwe uitjes en activiteiten die je met jouw groepen kan organiseren. Ook is het mogelijk om met bijvoorbeeld collega’s te kiezen voor een avontuurlijk en leuk uitje. Hierdoor kan je met het gehele team van het werk genieten van een leuke activiteit. Nu is het dan ook mogelijk om met een groep te kiezen voor een geweldig nieuwe activiteit in Nederland. Bijlwerpen is namelijk relatief nieuw en bovendien is dit een activiteit dat erg leuk zal zijn om te doen. Zo kan je een leuke dag beleven en ben je een nieuwe ervaring rijker. 

 

De activiteit

Bijlwerpen is een geweldige activiteit. Het is dan ook aan te raden om dit met een groep vrienden, familie of collega’s te doen. Het bijlwerpen is een leuke activiteit waarbij je dus kan gaan gooien met een bijl. Hierbij is het de bedoeling dat je de bijl kan gooien op een doelwit. Binnen dit doelwit zijn verschillende cirkels te vinden waarbij je verschillende punten kan verdienen. Op deze manier kan je met jouw groep tegen elkaar strijden tijdens het bijlwerpen. Uiteindelijk worden alle behaalde punten bij elkaar opgeteld om er zo dus achter te komen wie van het team gewonnen heeft. Doordat een instructeur aanwezig is tijdens het bijlwerpen zal dit ook op een veilige en toch zeer leuke manier gedaan kunnen worden. Hierdoor kan iedereen van de groep gaan bijlwerpen op de banen van Axe Throwing Rotterdam

 

Gezellig uitje

Wanneer je met de groep van een uitje gaat genieten is het belangrijk om meer te doen dan een activiteit. Bij een uitje is het namelijk vaak het idee om meer dan de activiteit te kunnen doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om na het bijlwerpen te genieten van een drankje en daarnaast is het zelfs mogelijk om een hapje te eten. Wanneer er eten en drinken aanwezig is, is het toch al sneller een geheel uitje met de groep dan slechts een activiteit. Op deze manier zorg je ervoor dat de gehele groep een leuke tijd zal beleven tijdens het uitje. Het gehele uitje kan je regelen via realaxethrowing.nl. Zo zal de gehele groep blij zijn met deze activiteit en is iedereen na het bijlwerpen een ervaring rijker.

Anderen lazen ook