Met Volkswagen private lease heb jij het goed bekeken!

Volkswagen is een merk dat al, sinds jaar en dag, bekend staat als zeer betrouwbaar. En dat is dan ook de reden dat veel mensen graag een Volkswagen zouden rijden. Die betrouwbaarheid echter, komt met een flink prijskaartje, waardoor niet iedereen zomaar een nieuwe Volkswagen kan kopen. Gelukkig is daar Volkswagen private lease. Met Volkswagen private lease heb je in een mum van tijd een gloednieuwe Volkswagen voor de deur staan waar je alleen maar de brandstof voor hoeft te regelen. Verder is alles inbegrepen bij de Volkswagen private lease.

Volkswagen private lease is een mooie kans om toch Volkswagen te gaan rijden

Je hoeft je geen zorgen te maken over de financiering. Als jij zorgt dat jij de Volkswagen private lease iedere maand op tijd betaalt, is alles snel en gemakkelijk te regelen. Want met Volkswagen private lease hoef je je niet druk te maken over randzaken als verzekeringen, onderhoud en pechhulp. Dat is allemaal inbegrepen bij Volkswagen private lease. Jij kunt gewoon, in een van de meest veilige auto's, op stap met je kinderen, met je partner of met vriendinnen. Of je de auto gebruikt om naar je werk te gaan of om je familie aan de andere kant van het land te bezoeken, dat is aan jou.

Privé een auto leasen kent veel voordelen, maar ook wat nadelen

Zo wordt bij een auto leasen prive de auto niet van jou. Jij rijdt erin, maar het is niet jouw auto. Na afloop van de looptijd van de leaseovereenkomst moet je de auto gewoon weer inleveren. Al zijn er wel mogelijkheden om de auto langer te houden. Je kunt het contract verlengen en de auto blijven rijden, maar je kunt er ook voor kiezen om het restbedrag te betalen en de auto over te nemen van de leasemaatschappij. Maar hoe fijn is het om iedere paar jaar weer in een nieuwe auto te kunnen stappen? Eigenlijk is dit een verkapt voordeel!

Let op wanneer je een huis wilt gaan kopen

Wil je, zo'n beetje tegelijkertijd, een huis kopen en privé een auto leasen? Dan is het slim om te wachten met leasen tot je de hypotheek rond hebt. Is die eenmaal geregeld? Dan  maakt het niet meer uit dat je bij het leasen van een auto een registratie bij het BKR krijgt. Andersom kan wel voor problemen zorgen: een BKR registratie kan er zomaar voor zorgen dat je een lagere of zelfs geen hypotheek kunt krijgen. En dat zou toch jammer zijn!

Anderen lazen ook