Met een polaroid maak je jouw evenement nog software bij de specialer

Evenementen draaien vaak vooral om de bezoekers. Dat is logisch, aangezien je dankzij de bezoekers uiteindelijk zal merken of het evenement wel of niet een succes is geweest. Het vermaken van de bezoekers is dan ook belangrijk tijdens ieder type evenement. Uiteraard kan het vermaak een brede invulling krijgen. Voor een zakelijk evenement kan je kiezen voor een interessante spreker en voor een publiek evenement wil je misschien graag een bepaalde band laten optreden. Het is uiteindelijk dan ook belangrijk om het evenement op een manier in te vullen dat de bezoekers zal aanspreken. Dat is goed mogelijk met de keuze voor een bepaalde show. Daarnaast zijn er echter ook andere onderdelen die je aan een evenement kan gaan toevoegen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de bezoekers een aandenken voor thuis mee te geven.

 

Polaroid foto’s

Dat aandenken kan op diverse manieren geregeld worden. Voor bezoekers is het altijd een stuk leuker wanneer dat op een interactieve wijze geregeld kan worden. Hierdoor raken de bezoekers meer betrokken bij het evenement en tevens zorg je er zo voor dat het aandenken beter onthouden wordt. Een polaroid evenement is bijvoorbeeld een geweldige optie. Hierbij kan je er dan voor kiezen om de bezoekers op de foto te nemen met een traditionele hippe Polaroid camera. Aangezien de foto van een polaroid altijd meteen geprint wordt is het zo mogelijk om het aandenken in de vorm van een leuke foto te verzorgen. Hierdoor kunnen de bezoekers deze foto na het evenement ergens ophangen in de woning. Zo hebben de bezoekers een aandenken van het evenement op een interactieve en creatieve wijze gekregen. 

 

Het frame 

Bij een foto van de polaroid heb je altijd veel witruimte om de foto heen zitten. Aan de ene kant heeft dat zo een charme. Tegelijkertijd is het ook goed om te weten dat je deze witruimte op een handige manier kan gebruiken. Door tijdens jouw evenement te kiezen voor een instant photo frame zorg je ervoor dat je de witruimte op de foto vervangt. Op deze manier zorg je ervoor dat je met jouw merk bijvoorbeeld de witruimte kan opvullen. Door dit te doen is het mogelijk om meteen reclame te maken voor jouw merk. Doordat de foto ook nog eens mee naar huis genomen wordt door de bezoekers is het mogelijk om jouw merk letterlijk bij mensen thuis te laten zien. Op deze wijze maak je dankzij de foto’s met de polaroid meteen handig gebruik van marketing voor jouw merk.

Anderen lazen ook