Kwalitatieve shirts en schoenen kopen

Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe kleding voor in de zomer zoek je vaak kleding die wat langer meegaat. Je zoekt dus kwaliteit. Een van de kledingmerken die echt kwaliteit uitstraalt is het merk Carhartt. Dit merk komt uit 1889 en was origineel opgericht voor werklieden. Het zijn dus kledingstukken die onverwoestbaar waren. Later is het merk zich ook meer gaan richten op streetwear, maar dan geïnspireerd door de workwear. Dit noemen ze WIP, workwear inspired streetwear. Hier hebben ze tegenwoordig dus hele hippe kleding maar nog wel met de echte workwear kwaliteit. 

 

Kwaliteit

Wanneer je op zoek gaat naar een carhartt t shirt zal je zeker tevreden zijn over de kwaliteit hiervan. Maar ook de printjes op de shirts zijn heel populair. Vaak hebben ze een grote print op de borst of op de rug. Hier kan je dan vaak ook de merknaam of het logo terugzien. Omdat het merk de kwaliteit heel belangrijk vindt kan je deze shirts vaak een hele lange periode dragen terwijl hij er wel goed uit blijft zien. Ook na vele keren wassen of als je felle kleuren hebt gekocht. Je kan er bij Carhatt vaak voor kiezen of je een rustig shirt wil, wat bijvoorbeeld effen is, of juist eentje met een grote print erop. Een ander merk waar kwaliteit hoog in het vaandel staat is bij Karhu. Dit merk komt uit Finland en heeft zich op sneakers gericht. Omdat het merk al sinds 1916 bestaat hebben ze een hele hoop ervaring. Ook hier is de kwaliteit echt terug te zien in de sneakers. De karhu sneakers zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. 

 

Karhu sneakers

De sneakers van Karhu zijn zowel voor mannen als voor vrouwen ontworpen. Ze worden vaak gecombineerd met verschillende kleuren. Dit kan je outfit dus ook echt opvrolijken. De meeste sneakers hebben een sportieve uitstraling. Vaak zijn de schoenen ook te herkennen aan het logo van Karhu wat op de schoenen zelf ook te zien is. Behalve dat de schoenen ideaal zijn voor in de stad, zijn ze ook zeer geschikt voor outdoor activiteiten. De sneakers zijn namelijk comfortabel maar ook duurzaam en zullen lang meegaan. Het voordeel van deze beide merken is dus dat de kwaliteit voor beide merken heel belangrijk is. Dit zie en voel je ook aan de materialen. Maar zal je dus ook merken aan de langere periode dat deze kledingstukken en sneakers mee zullen gaan.  

Anderen lazen ook