Kies voor groen samen met HT Greenhouses

Droom jij ook van het kweken van prachtige rode paprika’s, appels of tomaten? Met kassen kunt u op grote schaal gaan kweken, lees hier meer over het bouwen van een kas en waarom HT Greenhouses u hierbij kunt helpen.

De voordelen van kassen

Of het nu gaat om groenten in uw tuin kweken of voor commercieel gebruik, wij kunnen het allemaal voor u regelen. Wij zijn fan van kassen omdat het glas bescherming biedt voor groenten en fruit. Hiermee ontstaat er de mogelijkheid om het hele jaar door uzelf of anderen te voorzien van gezonde maaltijden. Ook andere soort planten kunnen in kassen staan, geen spatje regen, hagel of sneeuw dat de plant zal beschadigen dankzij de kassen. De kassen hebben een moderne look en vallen op door hun glas en lichten. Dankzij de bescherming van de kassen is het mogelijk om allerlei snufjes te installeren wat het kweken nóg makkelijker maakt. Zo bepaalt u zelf de temperatuur, het lichtschema en luchtvochtigheid en heeft u volledig de controle over het groeiproces.

De mogelijkheden

Kassen komen in allerlei maten, ze kunnen in tuinen geplaatst worden of op een groot stuk grond. Maar wist je ook dat kassen echt overal gebouwd kunnen worden? Wat dacht u van een restaurant of winkel in een bloemenkas? Dit geeft een unieke look en zorgt voor een bijzondere lichtinval dankzij de dakvorm. Ook op zeer korte termijn kunnen wij u voorzien van een horeca kas. Het is niet alleen sneller gebouwd dan een regulier pand, het is ook stukken goedkoper dan andere bouwprojecten. Kies voor een unieke sfeer met bloemkassen! Toch liever groenten, fruit, bloemen of planten kweken in een kas? Wij bieden diverse mogelijkheden en denken graag met u mee.

Laat het over aan een professional

Waarom u voor www.htgreenhouses.nl zou moeten kiezen? Omdat wij professioneel te werk gaan en kunnen garanderen dat u tevreden zult zijn met het resultaat. Wij gaan nog een stapje verder dan andere bedrijven omdat wij zowel het proces als eindresultaat ontzettend belangrijk vinden. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied met niet alleen kassenbouw, maar ook renovatie, het leveren van materialen en slopen van kassen bieden wij de beste service. Het bouwen van een kas hoeft niet de hoofdprijs te kosten omdat wij ook werken met tweedehands materialen. Wij zien elk plan als een nieuwe uitdaging en gaan graag met u aan de slag. HT Greenhouses voorziet u van A tot Z.