Hoe werkt crypto?

Crypto lijkt een ingewikkelde technische wereld. Na het internet, wellicht weer de eerste echte grote verandering in de digitale wereld. Crypto is echt niet zo ingewikkeld als dat het lijkt. Allereest is het van belang dat je goed weet waarin je investeert. Daarnaast is het handig om een twitter account aan te maken, zodat je bedrijven en personen kan volgen die te maken hebben met je gekochte crypto. Bitcoin gaat veel verder. De bitcoin is gebouwd op blockchain technologie. Heden ten dage zijn er diverse nieuwe bedrijven opgericht, veelal door middel van ICO’s, die de blockchain technologie hebben verbeterd dan wel aangepast voor hun tak van sport. Deze technologie kan onze hele samenleving veranderen, fraude kan beter worden tegengegaan en er is veel meer transparantie van transacties.

Basic Attention Token

Je denkt vast bij jezelf, wat is dit voor moeilijke naam? Een Basic Attention Token is op een blokketen gebaseerd digitaal reclame- en beloningsplatform dat wordt aangedreven door BAT, een ERC-20 token, en Brave, een nieuwe internetbrowser. BAT wordt binnen dit ecosysteem gebruikt als een betaalmiddel waarmee adverteerders, uitgevers en gebruikers respectievelijk BAT kunnen uitgeven, ontvangen en verdienen. Inmiddels heeft BAT zich gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. Waar Basic Attention Token kopen? Dat is de juiste vraag die je moet stellen. De stappen zijn als volgt: kies een broker: zoek een broker met een groot aanbod cryptocurrency. Stort geld: zet geld op je rekening via één van de digitale betaalmethodes om snel te kunnen beginnen. Zoek naar de Basic Attention Token: zoek op de afkorting BAT of de volledige naam en ga naar de pagina toe. Tot slot, koop je Basic Attention Token en bepaal hoeveel je wilt investeren en maak de transactie rond.

Bitcoins

Wat is nou precies een bitcoin en hoe werkt de blockchain? Bitcoin werd in 2008 geïntroduceerd. Het bitcoin-concept draait erom dat er geen autoriteit nodig is om een betrouwbaar systeem te hebben. Met andere woorden: om bitcoin te gebruiken hoef je niet een bepaalde persoon of instantie te vertrouwen. De architect van Bitcoin heeft dé oplossing gevonden en gaf dit de benaming: blockchain. Alle computers wereldwijd die een stukje speciale software draaien vormen samen die blockchain. Kortom, alle transacties met bitcoins aan al die duizenden computers worden doorgegeven, zodat elke deelnemende pc exact weet welke transacties er hebben plaatsgevonden. Bitcoin is eigenlijk niet meer dan een manier om te betalen, een nieuwe valuta. Nu je meer weet over bitcoin kan je aan de slag. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een wallet en wat bitcoincentjes.

Anderen lazen ook