Hoe laat je je geld voor je werken in plaats van dat je werkt voor je geld?

In Nederland is het zo geregeld dat werken voor je geld het zwaarst belast wordt door de overheid. Dat maakt het interessant om te kijken hoe je je geld voor je kunt laten werken. Als je namelijk vermogen hebt, betaal je daar veel minder belasting over dan wanneer je een hoog inkomen weet te vergaren. Veel mensen denken dat vermogen opbouwen iets is dat alleen voor de rijkeren der aarde is weggelegd. Dat is helemaal niet het geval. Sterker nog: het enige wat je moet doen, is slim te werk gaan, de rest gaat dan bijna vanzelf. Wij leggen je graag uit wat jij kunt doen om meer met je geld te doen.

Begin vandaag nog met beleggen

Als je geld op je spaarrekening laat staan, dan weet je zeker dat je aan kapitaalvernietiging doet. Je moet namelijk belasting betalen en dat terwijl de rentes laag zijn waardoor dus ook de inflatie niet wordt gecorrigeerd. Je kunt daarom beter gaan beleggen. Een optie die interessant kan zijn, is beleggen in crypto’s via Amdax.com. Veel mensen zien in crypto’s het nieuwe goud, maar gaan vervolgens te roekeloos te werk waardoor zij hun geld snel verliezen. Wanneer je met een betrouwbare partij in zee gaat, weet je zeker dat je deze onnodige risico’s vermijdt. Bij Amdax staat er altijd iemand voor je klaar om je van professioneel advies te voorzien waardoor je dus slim te werk kunt gaan.

Spreid je kansen met crypto’s

Wie begint met investeren in crypto’s weet vaak niet wat er allemaal mogelijk is. Daardoor steken zij hun geld vaak alleen in Bitcoin. Dat is niet verstandig. Je moet namelijk zorgen dat je met beleggen je kansen spreidt. Dat doe je door in meerdere crypto’s te investeren. Kijk daarom ook eens naar een munt als Ethereum of de meer onbekende tegenhangers. Gaat de ene munt even wat minder, dan compenseert je andere munt de eventuele verliezen waarschijnlijk. Zo vergroot je de kans op mooie rendementen in de toekomst. Een partij als Amdax kan je laten zien wat je moet doen om zoveel mogelijk risico’s uit te bannen.

Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee

Wie gaat beleggen, neemt altijd risico’s. Dat hoeven echter geen gevaarlijke risico’s te zijn als je slim te werk gaat. We gaven al aan dat je moet spreiden, maar ook moet je zorgen dat je voor de lange termijn gaat. Als je meteen reageert op schommelingen, kun je op het verkeerde moment uitstappen. Dat kan veel geld kosten. Beleg daarom altijd voor de lange termijn zodat je eventuele verliezen goed hersteld kunnen worden. Bovendien kun je op de lange termijn optimaal profiteren van compound interest, het zogenaamde achtste wereldwonder. Daardoor groeit je vermogen steeds sneller en steeds meer.

Anderen lazen ook