De beste portemonnees voor iedereen

Iedereens broekzak, tas, jaszak heeft ooit wel een portemonnee gekend. Vrijwel iedereen heeft er een. Het is dus niet gek dat ze overal te koop zijn in allerlei variaties. Je hebt de mensen die jarenlang dezelfde portemonnee met zich meedragen tot de portemonnee bijna uit elkaar valt, maar het kan ook zijn dat je het heel leuk vindt om zo nu en dan te wisselen van portemonnee.

Leren

De leren portemonnees zijn misschien wel de bekendste. De portemonnee die een afdruk achterlaat in de achterzak van de spijkerbroek. De bijna uit elkaar vallende delen lijken erop alsof de portemonnee niet lang meer mee gaat maar bij leren portemonnees is vaak niets minder waar. Het grote voordeel van een leren portemonnee is dat het echt heel lang mee gaat en je alles wat nodig is kan opbergen zonder dat de portemonnee heel groot wordt. Je kan er muntjes, briefgeld én pasjes in kwijt en alle drie ook in een relatief grote hoeveelheid. Wanneer je opzoek bent naar een portemonnee die functioneel is én duurzaam, dan is leer de perfecte keuze.

Drukknop

De drukknop is ook heel populair. Een groot deel van de portemonnees heeft een druk knop, vaak zijn dat billfold portemonnees. Dat wilt zeggen dat de portemonnee dicht kan door hem als het ware op te vouwen. Een drukknop is een extra zekerheid, je weet zeker dat de portemonnee dicht is. Voor veel portemonnees geldt namelijk ook dat ze alleen dicht gevouwen worden. Wanneer de portemonnee valt, is het fijn als er een drukknop op zit, hierdoor valt hij niet open en is de kans aanzienlijk minder groot dat er geld uit zal vallen.

Pashouder

Steeds vaker wordt de pashouder gekocht. Niet gek, contant geld wordt minder vaak gebruikt in het dagelijks leven en steeds meer mensen zijn om die reden toch op zoek naar een manier om hun pasjes bij elkaar te houden zonder daar een hele portemonnee voor te gebruiken. Ook pashouders zijn er in een hoop modellen, zo kun je ze nog steeds in portemonnee versie kopen, of echt een pashouder met een kliksysteem waardoor ze uit de houder tevoorschijn komen.

Ritssluiting

De rits op een portemonnee is misschien nog wel het meest veilige. Immers is de kans klein dat de inhoud van een portemonnee eruit valt. Geld verliezen kan bijna niet met een rits. De portemonnee is wel iets minder flexibel, je moet echt een handeling verrichten om hem open te krijgen dus als je behoefte hebt aan een portemonnee die je gewoon snel open kan maken, kun je beter voor een van de opties hierboven kiezen.

Anderen lazen ook