5 Tips voor het kiezen van de beste koffiemachine voor op het werk

Het vinden van de beste bedrijfskoffiemachine kan soms een ingewikkeld zijn. De keuze is eindeloos. Je kan kiezen uit een breed scala aan koffiemachines, van verschillende merken en verschillende prijzen. Neem eens een kijkje bij https://www.giocoffee.nl voor de verschillende mogelijkheden voor koffie op het werk. Goede koffie niet zomaar een drankje: het is een essentieel onderdeel van de werkplek. Koffie is een vitale bron van motivatie, productiviteit en sociale interactie. Om de beste koffiemachine te vinden, zijn de volgende punten belangrijk bij het maken van een keuze.

1. Snelheid

Koffie is de brandstof voor de ochtend in de meeste kantoren. Veel mensen zullen eerst een kopje koffie pakken voor ze effectief aan het werk gaan. Daarom is het heel belangrijk dat snel een kopje koffie klaar gemaakt kan woden, misschien al in 30 seconden of minder. Op die manier staan de werknemers niet te lang in een rij voor de koffie in de ochtend of tussendoor.

2. De hoeveelheid kopjes

Dit is niet alleen het aantal mensen in uw kantoor dat koffie drinkt, maar ook hoeveel bezoekers u regelmatig heeft voor wie u een kopje zou willen zetten. Duurdere koffie apparaten kunnen uiteindelijk resulteren in een lagere prijs per kopje koffie.

3. Gebruiksgemak

Een goede koffiemachine moet gemakkelijk te gebruiken zijn. Je wilt niet elke dag tijd besteden aan het leren bedienen van de machine of aan het lezen van de instructies van bij een melding op het apparaat.  Het moet gewoon voor iedereen duidelijk zijn. Ook het schoonmaken zal eenvoudig moeten zijn, want daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Goede koffiemachines zijn over het algemeen eenvoudig bij te vullen en snel koffie te ztten. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk schoon te maken en een van de beste manieren om uw personeel te verwennen.

4. Koffiesmaken

Als je zin hebt in een vers kopje koffie, gaat er niets boven de smaak en het aroma die ontstaan als je de bonen vlak voor het zetten maalt. Er zijn verschillende soorten koffiemelanges, van intense pittige smaken tot fruitige koffie. Wist je dat je ook een koffieproeverij kan organiseren op kantoor om de lekkerste koffie te selecteren? 4.

5. Bedrijfskosten

Natuurlijk moet er een goede afweging gemaakt worden van de kosten van een koffiepparaat. Ga je voor aankoop van een koffiemachine, leasen of kies je een abonnement. Uiteraard ligt dit aan de cashflow van het bedrijf en of je de onderhoudskosten voor eigen rekening neemt, of liever voor een vast maand bedrag wilt.

Een goed koffiezetapparaat voor op het werk is in ieder geval erg belangrijk. Of je nu een groot team hebt of een kantoor met slechts een paar werknemers, de juiste koffiemachines kunnen de productiviteit en de tevredenheid van de werknemers verhogen!

Anderen lazen ook