Helemaal klaar voor je vakantie!

Het is alweer halverwege augustus en veel mensen we zijn weer terug van vakantie, zijn nu op vakantie of gaan binnenkort met vakantie. En als je tot die laatste groep behoort, dan zit je nu in de periode waarin je er nog een hoop voorbereid moet worden voor een zorgeloos vertrek. In deze blog vertel ik je wat je kan doen. Lees je mee?

Een fit lijf

Laten we het erover eens zijn dat ieder lichaam een lichaam voor een zwembroek of een bikini is. Maar het kan wel lekker zijn om van tevoren even de sportschool in te duiken zodat je je fit voelt. Het is niet bedoeld om je uiterlijk te veranderen, maar wel om je lichaam gezonder en sterker te maken. Op vakantie willen we immers uitrusten en bijkomen, maar dat doe je het makkelijkste in een lichaam dat fit is.

Even langs de schoonheidsspecialiste

Uiteraard gaan we ook eventjes langs de schoonheidsspecialist. Ook hier moet niks. Het is maar net waar jij jezelf comfortabel bij voelt en wat jouw wensen zijn. Veel vrouwen vinden het prettig om van tevoren hun haar, wimpers of wenkbrauwen te laten doen. Dan hebben ze hier op vakantie geen omkijken meer naar.

Of doe het lekker zelf

Maar uiteraard hoef je niet langs de schoonheidsspecialist en kun je het een en ander ook thuis doen. Bijvoorbeeld met een gellak set tover jij jouw nagels weer om tot ware kunstwerkjes. Op de website van pinkgellac.com vind je wat je nodig hebt. Ga jij voor één strakke kleur of maak jij hele tekeningetjes op je eigen nagels?

Al het werk klaar

In de week of dagen voor de vakantie werken we ook nog hard door zodat we niks van het werk mee hoeven te nemen op vakantie. Werk op vakantie is immers niet een ideale activiteit en het zorgt er ook voor dat we blijven stressen en nadenken over de dingen die thuis gaande zijn punt en dat terwijl we juist eventjes lekker weg van alles wilde zijn!

En de voorbereidingen zijn getroffen

En als dan alles geregeld is, alle documenten zijn uitgeprint en de koffers staan klaar, dan kunnen jullie onderuit zakken en aftellen tot het moment van vertrek. Vergeet vooral niet te genieten van je vakantie, vaak als we uit een stressvolle periode komen, willen we die stress nog wel eens meenemen op reis maar laat die vooral thuis en geniet van de reis, de bestemming en elkaar!

Anderen lazen ook